Advies & begeleiding

BURO MAREL

Als binnen een organisatie een vraagstuk ontstaat waarvoor geen/ onvoldoende (geschikte) capaciteit beschikbaar is, is het mogelijk om hiervoor externe kennis in te schakelen.

Buro Marel biedt hiervoor verschillende mogelijkheden.
Met de opdrachtgever bespreekt Buro Marel welke activiteiten door de onderneming zelf wordt uitgevoerd en wat de taken zijn van de opdrachtnemer. De taken van de opdrachtnemer kunnen uiteenlopen van een co├Ârdinerende rol tot een volledige deelname in het proces.
Advies en begeleiding kan worden ingeschakeld bij het implementeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen, keurmerken, maar ook procesanalyses, procesverbetering en implementaties.Samen met de opdrachtgever zal het proces tot stand komen.
Voorbeelden hiervan zijn het in kaart brengen van knelpunten binnen het proces, implementaties van nieuwe klanten/ opdrachtgevers, meedenken bij het (her) inrichten van (nieuwe) magazijnen en/ of nieuwbouw, operationeel begeleiden van logistieke implementaties.

Daarnaast beschikken de medewerkers van Buro Marel over een gedegen kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid. Implementaties worden verzorgd op basis van een elektronisch handboek, genaamd EQcontrol, of een intern handboek.

Bij iedere implementatie geldt het uitgangspunt: eenvoud en effectiviteit.